Om Oss

Rhopoint Components, medlem av Rhopoint Group, er en spesialistdistributør av finelektroniske komponenter, sensorer og kontakter. Som en autorisert partner for mer enn 25 bransjeledende produsenter fra hele verden, inkludert Caddock, Isabellenhütte og Ohmcraft, har vi fulgt de høye kravene til britiske og internasjonale markedsplasser siden 1975.

Rhopoint Components har lenge ønsket å ekspandere inn i det skandinaviske markedet, for å komme nærmere de nordiske kundene. Rhopoint opprettet Rhopoint Nordic APS i 2005. Det ble startet av Rolf Pedersen og er basert utenfor hovedkontoret i Vallensbæk i Danmark. Som en lokalperson har Rolf større kunnskap om markedene og språkene i Norden.


Vårt vennlige og profesjonelle team har over 150 år med kombinert arbeidserfaring for Rhopoint og tilbyr et høyt nivå av teknisk og logistisk støtte. Vi i Rhopoint Components kan tilby fullstendig tilpassede løsninger for å oppfylle spesifikke tekniske krav. I tillegg er et bredt utvalg av standardprodukter lett tilgjengelig fra vårt lager. Alt dette støttes av en effektiv salgs- og distribusjonsvirksomhet som dekker hele produktsortimentet vårt, fra hovedkontoret i Sussex. Vi er stolte over at kunnskapsnivået vårt om produktene er på høyde med produksjonspartnerne våre. Våre kontor- og feltbaserte teknikere er plassert rundt om i Storbritannia og i Europa. De gir gjerne råd og kommer med de best mulige løsningene for designen din. Vi snakker gjerne om behov via telefon, e-post eller personlig. Du kan til og med ta kontakt med oss på direkten via chat. Uansett hvilken måte du velger å kontakte oss på, ser vi frem til å hjelpe deg med eventuelle kommersielle og tekniske spørsmål du måtte ha
Produktstøtte

Etter flere tiårs erfaring i tett samarbeid med produksjonspartnerne har vi god kunnskap om prosjekter som krever spesiell tilpasning. Som et resultat av dette er vi i stand til å dekke et bredt spekter av områder som verdier for motstand, TCR, VCR eller toleranse som er utenfor standardområdene, spesialiserte ledningslengder og avslutninger, unike pakkestørrelser og til og med fargen på komponentene. Ta kontakt med oss om eventuelle tilpasninger du trenger.
Kommersiell støtte

Salgsteamet vårt vil også bistå med priser og tilbud, pluss:

  • Leveringsalternativer, for eksempel Kanban, planlagte bestillinger, avrop
  • Avtaler om bufferlager
  • Fakturering med flere valutaer (GBP, USD, EUR)
  • Enkle eller planlagte leveringer i Storbritannia, til Europa og utenlands
  • Tilleggstjenester som bånd og spole (SMD, radial, aksial), preforming og strekkoding av komponenter